LEVENSKRACHTIG

Levenskrachtig

Levenskrachtig is een creatief instituut dat mensen helpt om gelukkig te zijn met hun leven, succesvol te zijn in wat ze doen en te groeien naar ongekende mogelijkheden. De focus ligt daarbij op het verkrijgen van de juiste mentale instelling, aandacht voor het lichaam, versterken van de emotionele gesteldheid en het omarmen van spiritualiteit. Levenskrachtig biedt in haar trainingen en workshops strategieën om een passievol leven te leiden en strategieën om de juiste focus te behouden om doelen te bereiken.

Levenskrachtig is opgericht door Ingrid Touwslager en werkt samen met een uitgebreid netwerk van talentvolle professionals van uiteenlopende achtergrond. Regelmatig overleg en onderzoek met diverse specialisten over de totstandkoming en ontwikkeling van artikelen en trainingen is de kracht van het instituut.


Oprichter

Ingrid Touwslager studeerde Spaanse taal – en letterkunde aan de Universiteit van Nijmegen. Zij heeft een opleiding gevolgd tot hypnotherapeut (1998) en zij is Reconnective Healer (2005). Haar diverse banen in het bedrijfsleven in Nederland wisselde zij regelmatig af met banen in het buitenland (cowboy in VS, onderwijzeres in Mexico, VN-medewerker in Sri Lanka, marketeer in België). Naast haar werkzaamheden in het bedrijfsleven heeft Ingrid hobby’s die haar extra uitdaging bieden in het leven: parapenten, optreden met haar djembé en reizen.

In 2012 gooit Ingrid het roer drastisch om. Zij constateert dat haar werk in het buitenland en haar hobby’s een vlucht zijn geworden van haar dagelijkse werk in het bedrijfsleven en dat ze onvoldoende van haar leven geniet. Ze besluit daarom haar dagelijks leven inspirerender en uitdagender in te vullen en maakt van haar passie haar beroep. Haar weg daarnaartoe, haar levenservaring en haar skills en kennis uit het bedrijfsleven zijn de oorsprong en basis van Levenskrachtig.

Ingrid geniet nu volop van haar nieuwe dagelijkse leven. Zij geeft Reiki, hypnotherapie, Reconnective Healing, klankschaaltherapie en massages. Daarnaast werkt zij als freelance tekstschrijver en webredacteur. 

In haar vrije tijd studeert Ingrid orthomoleculaire voedingstherapie, speelt ze gitaar en djembé en is ze een fanatiek reiziger en tuinier. Samen met haar zoon woont zij in de zomer in haar buitenhuis in de natuur en in de winter in het centrum van Rotterdam. Ingrid houdt van koken, muziek, lezen, yoga en een lekker wijntje. 

Onze visie

Levenskrachtig wil heel graag bijdragen aan jouw geluk. We willen jou leren open te staan voor de goede dingen in deze wereld, ze te leren gebruiken en ervan te genieten. 

Wij werken daarbij vanuit een holistische visie. Wij hebben de overtuiging dat alles onlosmakelijk met elkaar verbonden is en dat er samenhang is in het geheel van de onderdelen, die niet is terug te vinden in de onderdelen zelf. De waarde van het geheel heeft voor ons dus een extra dimensie. 

Vier intelligenties

Zo zien wij de mens als één geheel met vier verschillende intelligenties: mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel. Wij geloven dat jij alleen optimaal kunt presteren als elk van jouw intelligenties afzonderlijk en in samenhang met de andere intelligenties in balans is. Het op de juiste manier benutten en krachtiger maken van deze intelligenties zorgt er voor dat je meer levenskracht ervaart. 

Meer levenskracht

Om gelukkig en vol levenskracht te kunnen leven, moet de verbinding tussen lichaam, geest en ziel versterkt worden. Door nieuwe inzichten te krijgen in hoe jouw lichaam en geest werken en wat er allemaal van invloed is op jouw welbevinden en geluk, kun je jezelf optillen naar een hoger niveau en een levenskrachtiger leven leiden.

We leren je over de verschillende emotionele aspecten die ieder mens kenmerken. Over adequate mentale instellingen die je helpen te groeien. We laten zien dat spiritualiteit enorm nuttig en zinvol is. En dat zorgen voor je lichaam je levenskracht op een bijzondere manier beinvloedt. 

We streven ernaar je op weg te helpen een levenskrachtiger mens te worden. Zodat jij onze wereld een stukje mooier maakt. Hoe meer mensen we bereiken, hoe beter onze wereld wordt. Wil je ons daarbij helpen, like ons dan op facebook en laat je vrienden weten wat jou op dit moment bezig houdt.  

Blijf op de hoogte

Gratis magazine

Gratis E-boek

Tweets